Den romantiske tragedien del 1: Savuti

Tirsdag 15.januar våkner mann og kone opp i hver sin hotellseng i Kasane, nord i Botswana. Dagen før har de blitt enige om at resten av ferien skal bli bra, og de gjør seg klar for nye og spennende eventyr.

Frokosten ble inntatt i pøsende regn og animalske produkter ble handla inn. Det går jo tross alt ikkje ann å reise på tur i skogen i 4 døgn utan animalske produkter.
DSC01284

Ekteparet la fornøyde ut på ferden, og heldige som de var måtte de kun tømme bilen for kontroll en gang denne dagen. Kontrollørene fant ingen levende slanger den dagen heller, men det var såvidt de fant en død fugl, men mannen klarte i siste liten å riste av seg offeret sitt før vi kom til park-grensa.
DSC01290

De første 10 milene var på asfalt gjennom den den botswanske landsbygda. Ekteparet stoppa på veien og kona lånte do av verdens tykkeste KOLS-afrikanerdame og fikk hun fikk tilbud om å kjøpe stekte larver. Den feite KOLS-afrikanerdama (som sikker ikkje var veeeldig mye eldre enn kona) og alle afrikanervennene fikk seg en god latter da den kvite tullingen ikkje ville spise de gode larvene deres… Kanskje neste gang.
DSC01301
DSC01319

De neste 7 milene gikk på sandvei. Veien var fin og ekteparet var i Savuti på rekordtid (personlig rekord vel og merke).
DSC01343 DSC01340Litt «bil-porno» for de som er glad i den slags…

Da ekteparet kom frem sjekka de ut campingplassen. Campingplassen hadde relativt pen do, med tidenes mest underholdene dolokk, men de var enige om at det ikkje var noko stas å måtte på do om natta (sånn som kona ofte må). Kjipt å bli løvemat bare fordi man har lita blære…

Her burde det vært eit bilete av dei 2 finaste dolokka nokon sinne, men kona glemte heilt å ta med seg kamera på do…

Siden ekteparet ikkje hadde fått nok dyr og kjøring så var det ut på «veien» igjen. De rakk nesten 3 flotte timer med fin kjøring og masse dyr før det var tilbake til campingplassen for å lage mat og tenne bål før det ble mørkt.
DSC01362Spiseelefant og… DSC01368akuratt ferdig med å bæsje elefant. DSC01423Flyplassposering! DSC01428Skilpadde DSC01502Så var det disse nyttårsforsettene som skulle brytes: Meir elefantbæsjing!DSC01464Og litt tissing… DSC01465 DSC01441

Mannen og kona lager seg god middag og nyter første kveld i ingenmannsland. Kona nyter halvbra/dårlig vin og fin musikk mens mannen legger seg tidlig.
DSC01508DSC01530

På vei opp i teltet er det 4 øyne som stirrer på kona fra det høye gresset ca 50meter unna. Flaks at hun ikke måtte tisse! Lynet de så på mens de spiste kommer nærmere og i løpet av eit par timer er uværet i full gang.

Det kan nevnes at mannen på eit eller anna tidspungt av kvelden flytta baggen til kona opp på taket på bilen. Ikkje eit sjakktrekk med tanke på uværet og det faktum at tørre klær er mykje meir behagelig å ha på enn våte klær.DSC01528

Legg merke til den flotte blå baggen på toppen av bilen. Ingen lur plass å legge ein blå bag, dersom du er glad i tørre klær!

Det skal også nevnes at vi hørte løver som sloss mot elefanter i løpet av denne natta. Kanskje det var løver som titta på kona før hun la seg, men heller tok seg til takke med en elefantbaby, siden kona var så kjappt oppe i teltet?

Siden dette innlegget ligger på nett betyr det at mannen og kona har kommet seg i live til sivilisasjonen igjen (ein dag før planlagt). Tittelen på illegget er forøvrig også tittelen på en Kaizers låt, og for konas del er det viktig å påpeke at turen gjennom ødemarka slettes ikkje har vært så veldig romantisk.

Dagens not so fun fact: Ødemarka er ikkje romantisk i meir enn ein dag (…og dette innlegget var altså om den dagen vi brukte opp kvoten vår)!

Forsettelse følger…

Advertisements

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s