Swaziland!

Internett er så tregt at eg nesten ikkje får lov å skrive, og det er leggetid for lenge siden, så her er ein oppdatering som er mindre enn micro:

I dag har vi kjørt frå Maputo til Swaziland. Vi cruisa rundt i Maputo en liten stund (i den grad man kan bedrive denslags i afrikanske hovedstader) før vi satte kursen mot grensa. Grenseovergangen gikk overaskende fint, og doen på grenseovergangen var ikke overaskende veldig dårlig!

Vi hadde ein pit-stopp på veien med mat og litt shopping før vi satte kursen mot der vi bor disse dagene. GPSen lider av persolighetsforstyrrelser og leda oss atter ein gang ut på feil vei (ein sånn vei der det var helt ok å ha land rover) og mannen debuterte som blotter.

Vi kom oss omsider frem til Matenga lodge. Her bor vi i en hytte som står på påler, med fantastisk utsikt over det fantastiske landskapet! Herlig å endelig se fjeller igjen!

I morgon er det rafting, og nå er det leggetid.

DSC02645Midt ute i skogen påsto GPSen at vi skulle sove! Mannen trodde ikkje på GPSen og debuterte som blotter istedenfor, før vi kjørte til der vi egentlig skulle sove…

Dagens funfact: Norske turister har ikkje mobildekning i Swaziland (sjølv ikkje på Botswansk telefon).

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s