Kjære googler (Del 2: Mat/alkohol edition)

Da har eg omsider satt meg ned og fintellt alle stemmene. Det har vært en lang og hard avstemming, med masse stemmer, men endelig er resultatet her:

avstemming

Som dere ser var det kategorien «mat/alkohol» som gikk av med seieren, og hakk i hæl følger «diverse». Gratulerer til «Mat/alkohol». Bedre lykke neste gang til alle som stemte på «diverse».

«dill til lastebil»

Når ein tar eit kjappt biletesøk på google på «dill til lastebil» er dette resultatet ein får:
dill til lastebil

Kva ser vi her? Vi ser lastebiler, vi ser eit par ting som er superurelevante og vi ser dill. Stakkaren som søkte på «dill til lastebil» har nok ikkje funnet det han (eller hun?) var ute etter. Siden eg gjør nesten ALT i verda for leserene mine har eg tatt saka i egne hender. Her er det du leita etter:

DSC05128

Personlig foretrekker eg lastebil utan dill, men kvar sin smak. Uansett: Bon apetitt (men pass på tennene og ikkje rør ølen om du skal ut på lastebiltur).

Om ein til dømes skal på lastebiltur og ikkje har mulighet til å holde dillen fersk, så finnes det reserveløsninger:
dill

Lykke til med matlaginga!

«alkohol sylteagurk»

Alkohol er godt (neida mamma, eg bare tuller) men kvifor la sylteagurk ødelegge all morroa? Eg hatar sylteagurk og ville heller spist min egen fot enn å nærme meg ei sylteagurk, men om ein kjenner trangen og likevel vil ha noko, kan kanskje dette være eit greit sylteagurkfritt alternativ:
DSC05139

«billigste spriten som ligner på vodka»

Jeg skjønner nesten ikkje kvifor nokon har googla dette. Det blir jo nesten for enkelt:
701273

Om ein bestiller 15 flasker av dette vidundermiddelet på internett får ein ein literpris på ca 100kr. Da får ein deilig 75%sprit som du bare må vanne ned til 60% og vips så har du vodka. Hurra! Denne finnes også i praktisk reisestørrelse.

(P.S Antibac inneholder 75% alkohol og er hverken lovlig eller lur å drikke, så det tryggeste er nok å holde seg til vodkaen om ein absolutt må drikke teite ting. Den polske vodkaen er forresten eit billig alternativ til den norske vodkaen).

«pizza rømme istedenfor tomatsaus»

Pizza med rømme istedenfor tomatsaus er enkelt. Du bare bytter ut  tomatsausen med rømme. Om du ikkje gidder å lage pizzaen sjøl kan du reise til Ukraina. Der har dei ikkje hørt om tomatsaus (ulempa med Ukraina er at dei har hørt om dill).
IMAG4680

Ukrainsk pizza utan tomatsaus med med sylteagurk, dill og pølse. Omnomnomnot…

Men nå er det natt:
DSC05085

(Stua skal ryddes, så eg har ingen planer om å sove enda men det passa så godt med ein gjesp)

Har du drukket antibac i det siste? Liker du sylteagurk i ølen din? Synes du pusen er fin? Har du huska å stemme?

7 thoughts on “Kjære googler (Del 2: Mat/alkohol edition)

  1. Lastebil er best utan dill.

    Eg kan ikkje hugse å ha drukke antibac i det siste. Eg likar ikkje øl utan sylteagurk. Pusen er fin, men ikkje så fin som puzn. Og eg hugsar ikkje om eg har hugsa å stemme. Eg får stemme ein gong til, sånn i tilfelle.

    Susspuzn.

  2. Hahaha! Dill til lastebil :mrgreen: Fabelaktig. Ble inspirert til et liknende innlegg selv. Å se alt det rare folk googler er en av wordpress festligste funksjoner!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s