Cruz Roja Mexicana

IMAG7084Siste hospiteringsvakt er over, og vi har hatt ei fantastisk vakt hos Cruz Roja Mexicana. Statistikk en i forrige innlegg ble «bare» utvida med en mindre trafikkulykke, men det har likevel vært eit spennende, lærerikt og ikkje minst anderledes døgn.

Nå skal siste dag i Mexico City nytes før det er avreise til LA i natt. Litt fint men likevel veldig trist…

 

8 thoughts on “Cruz Roja Mexicana

 1. Ferdig allerede? Jau, jau. Det har vært spennende for oss lesere med flom, løpske krokodiller og blodtørstige byer. Håper du sitter igjen med verdifulle erfaringer istedenfor varige mén. Nyt LA, finn en ambulanse, kos med mannen.

  • Allerede?Det føles ut som 1000 år siden vi var innesperra i feriparadis med krokodiller og aviser der det stod om døde folk. Masse verdifulle erfaringer og ingen andre varige men enn arr frå myggen i Acapulco… Og så «bris» da, som plutselig satt seg på hjernen saman med the fox 😦
   Takktakk… Ja, kanskje dei har ein ambulanse der og. Har hørt rykter om det. Men mannen skal hvrtfall få ein koz. Minst!
   Du må forresten komme på besøk når eg kjem heim. Eg har fått ein kilo med kaffe i presang i dag, av ein meksikaner. Hurra!

 2. Sitter i møte i Lisboa i dag, der erfaringene med sosiale medier under hendelsen i Acapulco diskuteres. Litt kjekt å kunne bidra med førstehånds erfaring!!

  • Høres spennende ut. Kom dere frem til noko lurt?
   For vår del tror eg ikkje vi hadde klart oss så bra utan sosiale medier og google translate. Det fantes ikkje aviser i byen og ingen viste nokon ting. Heldigvis sa bildene som dukka opp på facebook det meste…

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s