Insomnia

Nattas moralpreken: Ikkje ring til folk som sover ved siden av andre folk, midt på natta!

Ny dag og nye muligheter. Eg våkner opp som eit nytt menneske med økt forståelse for folk med seperate soverom. I mitt neste liv skal finne meg ein mann som har ein jobb som ikkje krever lyd på telefonen om natta!

Ps. Eg har bare eit par avsnitt igjen før verdas lengste innlegg om Mexico kjem. Om sjebnen er på mi side så blir det i løpet av helga. Takk for tolmodigheten…

2 thoughts on “Insomnia

  1. Mannen min og jeg har ikke separate soverom, men jeg legger meg ofte i stua. TIdligere var det pga hans snorking, men fikk han til å ta snorkeoperasjon haha. Nå er det mest for hans del jeg gjør det fordi jeg lider av insomnia og ligger veldig urolig om natten. Tlf bør slås av om natten på lydløs. Irriterer meg når det popper inn meldinger på mannen min sin mobil hehe. 🙂 ha en fin helg.

    • Haha, hadde eg hatt mann som snorka så hadde han nok aldri rukket å bli mannen min før det var over 😛 Det er mer enn nok med den ene gangen hvert 3.år når han er syk!
      Ja, telefoner er best på lydløs, men han har desverre ein jobb der han må svare telefoner om natta innimellom (men denne natta hadde han bare glemt lydløs, dummingen!)
      God helg til deg og 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s