«…so much faster than you could say disaster…»

DSC02165

Ein eller annan gong for veldig lenge siden slutta antennene mine å vokse. Du veit, dei antennene som forteller deg kva tid du skal være flau eller ikkje. Av og til hadde dei sikkert vært praktiske, men av og til er eg veldig glad for at dei er så korte som dei er.

29 kg + 36 kg = 65 kg. Å gå tur i skogen med 65 kg (fordelt på to individer med ulik oppfatning av kva som er spennende og ikkje) er ein ny opplevelse for meg. Dei første 200 meterne såg eg for meg at eg aldri kom til å nå fjelltoppen eg hadde som mål for turen, men etter hvert så løsna det. Litt etter litt blei alt betre og fjelltoppen virka plutselig ikkje så uoppnåeleg likevel.

Men, plutselig står den der!
wowwe

65 kilo med pubertal, gal hund synes dette er noko av det artigste de har sett på lenge og i løpet av brøkdelen av eit sekund ligger matmor langflat og vondbroten foran fire forvirra ungdommer og ein liten hårdott.

Hadde antennene mine hatt rett lengde hadde eg sikkert gravd meg eit hull i bakken, men istedenfor fikk eg hjelp til å komme meg opp og videre. Klok av skade så klamra eg meg fast til eit tre då vi møtte på hund nr. 2. Og istedenfor å nyte utsikten på toppen fant eg ei grein å binde dei smårabiate hundane i mens eg studerte skadene mine og tenkte over kor flaut dette egentlig hadde vært om eg var ein person som brydde meg om denslags.

Ironisk nok finner spotify ut at det er eit passende tidspunkt å spele «Sometimes you can’t make it on your own» av U2 idet eg skal til å begynne på heimvegen. Takk for den, men sjølvinnsikten er det faktisk ingenting i veien med!

Litt skrubbsår, litt brannsår og det heftigste blåmerket på fleire år! Det er lenge til eg går tur aleine i skogen med 65 kg hund igjen.

This slideshow requires JavaScript.

Til slutt litt musikk, som eg egentlig hadde tenkt å poste i forrige innlegg. Denne er til Olav Emil som er på lastebiltur (sjølv om lastebilturen snart er ferdig):

Det er hull i min kalender, og min trailer har full tank
Eg ser ikkje bak meg lenger. Lever nå, og tenker fram
Kom kom kom an baby. Kom kom kom an
Eg skal regna på deg og ditt støv og din
sand

Har du og blå bein? Våkner du og av at den eine foten kjem borti den andre når du søv om natta? Har du tryna i det siste?

15 thoughts on “«…so much faster than you could say disaster…»

 1. Musikk er så bra – jeg var på løpetur, rimelig frynsete i kantene allerede og usikker på veien videre (ikke løpeturen 😉 ), også er det plutselig Sheryl Crows «a change (would do you good)» som setter i gang. Jeg blei litt sånn «å, hold kjeft! IKKE ENIG» 🙂 Takk for morsomt innlegg 🙂

  • Hehe… Når du sier det; En gang for en stund siden jogga eg tur i eit militært skytefelt ikkje langt frå der eg bor. Idet eg passerer skiltet der dei advarer mot såkalte løsgjengere (ammunisjon med krutt i eller noko sånn) og informerer om at «nå befinner du deg i skytefeltet. Se etter det røde flagget» osv så kommer sangen «Shoot the runner» av Kasabian på øret.
   Av og til er tilfeldighetene litt for sjuke 🙂

   Tusen takk ❤

 2. En ting litt utenom 😛 får ikke til å legge til videoer jeg. Hvordan gjør du det ? er litt fersk. Hehe.. ikke sikkert du klarer forklare det. Sorry at jeg spør her . Visste ikke hvor ellers.

  • Hei fersking 🙂 Selvfølgelig kan eg forklare det 😉

   WordPress er litt teit og avansert så du har mange muligheter,

   Den enkleste er å åpne eit nytt innlegg («min blogg»-knappen, så «innlegg»-knappen og så «legg til nytt»-knappen.
   Så trykker du på «Legg til media» så har du alle valgmulighetene i menyen til venstre. Det enkleste er å trykke på «insert youtube». Da kan du søke opp videoen via WordPress. Du bør på forhånd se filmen du skal legge ut på youtube, for denne muligheten får du ikkje før du har lagt den ut på bloggen (eller forhåndsvist).

   Eit anna alternativ som kan være greit å vite om dersom det første ikkje virker (det har eg opplevd nemmelig) er å trykke «Insert from URL».
   Da må du først gå inn på youtube og trykke på del, kopiere adressefeltet som kjem opp i boksen og lime det inn i boksen som kjem opp når du har trykka «insert from URL».

   Forståelig? Hvis ikkje må du bare skrike ut! (I verste fall så kan du sende meg mailadressa di så kan du få ein print screen av meg)

   Om du bare skal dele en film og tekst (og ikkje noko meir) så kan du jo alltids trykke på «nytt innlegg»-hurtigknappen og lage innlegget på den måten. Eg har ikkje prøvd det sjøl, men eg tror det er den enkleste måten om det er korte, uavanserte innlegg.

 3. Oisan, Tusen takk for at du tok deg tid til å svare og forklare 🙂 Har misforstått hele greia jeg. Gikk inn på noe lenke greier. Helt håpløs på dette jeg. Bare taster og trykker og prøver meg frem. Lærer av det også 🙂 Da skal det testes i morgen. Har noen private videoer, men de må jeg vel da legge ut på You Tube kontoen tipper jeg. Igjen tusen takk 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s